Habanoffiepaj

Igår hade vi fina gäster. Johan och Elin var här och förgyllde vår kväll.
Kvällen till ära bjöd vi på trerätters och silverbesticken och fin-porslinet åkte fram.

Till förrätt gjorde vi kräftsoppan från ”halv åtta hos mig” (en favorit), till huvudrätt lax med Philadelphia-täcke och blomkålsmos och till dessert gjorde jag något nytt. En kolapaj där kokande gjordes av kondenserad mjölk.
Jättegod blev den!

20111120-130512.jpg

Till botten är det digestive och smör.
Ovanpå det ligger kolasåsen (en burk kondenserad mjölk kokad i 2,5h) och ett lager bananer, sen grädde och på hallon och riven hallonchoklad.

Habanoffiepaj!

Kommentera gärna..

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s